Pastrav invelit in bacon

Peste si porc! The final frontier! Si trebuie spus ca ultima frontiera este delicioasa!

Ingrediente:

  • 4 pastravi medii, curatati
  • o lingura rasa faina neagra
  • felii subtiri de bacon afumat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sucul de la 1.2 lamaie
  • sare si piper

Pune pastravul pe un blat si usuca-l bine cu prosoape de hartie. Asezoneaza faina cu sare si piper. Da pestele prin faina, apoi inveleste-l in fasii de bacon, cu exceptia capului si varfului cozii. Ai grija sa suprapui baconul, ca tiglele unui acoperis, pentru a nu lasa spatii expuse. Unge pestele invelit cu bacon cu ulei de masline, si apoi frige in jur de 15 minute pe un gratar incins, seu intr-o tigaie antiaderenta, pe foc mediu spre mare. La final stropeste toti pestii cu zeama de lamaie si serveste. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s