Pastrav cu sos de rosii

Un preparat usor, de vara, chiar daca mai e putin si vine iarna😀. Se poate folosi si alt tip de peste. Eu personal le prefer pe cele fara multe oase, din comoditate. Alaturi de acest peste merg si niste paste, datorita sosului de rosii. Dupa preparare dezosati pestele, rupeti-l bucati si amestecati-l cu paste. Eu l-am mancat cu orez amestecat cu hrisca.

Ingrediente:

  • 4 pastravi, cam 300 g fiecare
  • 4-6 linguri ulei de masline
  • doua cepe mici tocate marunt
  • un catel mare de usturoi tocat marunt
  • 700 g rosii cubulete in suc propriu
  • busuioc, sare si piper

Incingeti uleiul intr-o tigaie destul de mare pentru a incapea toti pestii. Adaugati usturoiul si hasmele tocate marunt si caliti un pic, cat sa se inmoaie, dar sa nu se coloreze, cam 5 minute. Adaugati rosiile, busuiocul, sarea si piperul. Lasati sa fiarba.

Puneti pestele, dati focul mic, si lasati cam 6 minute pe fiecare parte. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s