Pulpe de pui cu oregano

Simpla, rapida si gustoasa…marca flavmania😀 ! lasand gluma la o parte, este chiar un mod inteligent de a transforma banalele pulpe d epui in ceva cu adevarat deosebit. Si cred ca nu exista multi carora sa le displaca oregano!

Ingrediente:

  • 8 copane mari
  • sare si piper
  • 2 lingurite oregano uscat, maruntit sau o lingurita jumatate de oregano proaspat tocat grosier
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • o lingura sos Worcestershire

Intai se incalzeste cuptorul la 220 de grade. Intre timp, pulpele de pui se sarea si pipereaza, si se pun una langa alta intr-o forma termorezistenta, cu partea cu mai muta piele in jos. Se amesteca oregano, cu uleiul, zeama de lamaie si sosul Worcestershire. Jumatate din amestecul obtinut se imprastie peste pulpele de pui. Se da carnea la cuptor 20 de minute.

Se scoate forma din cuptor, grasimea lasata se arunca, bucatile de carne se intorc sis e stropesc cu restul de sos. Se mai baga la cuptor 15-20 de minute, pana ce se aureste pielea, si daca intepi o pulpa de pui, sucul care curge este limpede. Se servesc imediat! Pofta mare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s