Pepene galben cu felii de prosciutto crudo

O alta idee extrem de simpla pentru aperitiv, dar foarte gustoasa si..la moda sa ii zicem! Este un exemplu clasic ca ingrediente de calitate, asortate cum trebuie dau preparate exceptionale! Acesta a fost antreul pentru ziua Somitatii. More to come!

Eu am folosit pepene galben cantalup, cel care are coaja dungata. Puteti folosi si alta specie, sau sa combinati cantalup cu alt soi de pepene galben, si sa alternati feliile in farfurie!

Ingrediente:

  • felii de pepene galben cantalup fara coaja si samburi
  • felii de prosciutto crudo cat mai subtiri
  • piper negru
  • frunze de menta proaspata

Feliile de prosciutto se taie pe jumatate, de-a lungul si se ruleaza sub forma de cornete. Se aseaza felii de pepene pe farfurie, si printre ele felii de prosciutto crudo. Se presara piper macinat pe deasupra si frunze de menta! Se baga la rece 30-60 de minute! Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s