Crostini cu gem si gorgonzola

Recunosc, am pus numele de crostini la reteta doar pentru a atrage priviri. Crostinii sunt de fapt bucatele de paine prajita, cu ceva toppinguri pe deasupra. Nici macar nu pot spune ca este o reteta, ci mai degraba o idee. Combinatia de gusturi dintre branza gorgonzola (in special cea picante) si gemul dulce-acrisor (eu am folosit de piersici, dar cred ca un magiun fara zahar merge mult mai bine) este fenomenala. Un aperitiv superb, sau chiar o masa in sine daca folositi felii mai mari de paine prajita  – eu asa am facut!

Ingrediente:

  • felii de paine prajita
  • gem (ceva care sa aibe un raport bun intre dulce si acrisor – nu trebuie sa fie prea dulce)
  • branza gorgonzola

Se ung feliile de paine prajita cu putin gem, si deasupra se pune branza grogonzola. Simplu, nu? Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s