Omleta cu parmezan si busuioc

Arome italienesti pentru de dimineata! Simplu, la obiect si mai ales delicios!

Ingrediente pentru un mic dejun in doi:

  • 6 oua
  • 75 g parmezan
  • o mana de frunze de busuioc, rupte, plus cateva pentru decor
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline

Se bat ouale impreuna cu parmezanul si frunzele de busuioc rupte. Se sareaza si pipereaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu, si se toarna ouale batute. Se prajeste pana partea de jos devine aurie, apoi se intoarce omleta si se lasa pana se rumeneste si cealalta parte. Se ia de pe foc, se taie in doua si se orneaza fiecare parte cu frunze de busuioc. Merge cu o salata verde sau de varza! Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s