Chorizo glazati

Carnatii chorizo sunt printre preferatii mei. Multa boia, foarte aromati, usor picanti, cu o adiere de afumatura! Cum pana mea sa nu-ti placa! Iar in varianta asta, glazati, trec la un alt nivel. Puteti servi acest preparat ca antreu, dar si ca fel principal. Diferenta o da cantitatea, si eventuala prezenta a unei garnituri.

Ingrediente:

  • 250 g carnati chorizo
  • doi catei de usturoi
  • o lingura de miere
  • 3 linguri de otet de vin alb
  • o lingura otet balsamic
  • ulei de masline

Taiati carnatii chorizo in felii groase de 2 cm. Sotati in putin ulei de masline, pana sunt crocanti si rumeniti. Zdrobiti usor cateii de usturoi, si adaugati-i cu tot cu coaja in tigaie. Mai gatiti 1-2 minute. Scurgeti toata grasimea din tigaia de carnati, mai putin o lingura. Adaugati mierea si otetul, si amestecati bine, pana se combina. Mai lasati pe foc pana ce lichidul devine un sirop gros. Serviti imediat! Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s