Portocale Bombay

O reteta foarte simpla, si extrem de gustoasa. Retata asta nici macar nu pot spune ca se gateste, ci mai mult se asambleaza. Este si sanatoasa si foarte rapida. Cel putin cat este sezonul portocalelor..nu trebuie ratata!

Ingrediente:

  • portocale
  • menta proaspata
  • coriandru proaspat (optional)
  • miere de albine fluida
  • seminte de rodie
  • fulgi de migdale, rumeniti

Portocala se curata, se inlatura pielita alba si se taie rondele, iar samburii se indeparteaza.

Menta si coriandrul se toca marunt de tot, si se amesteca cu mierea. Rodia se taie pe jumatate, si se bate cu o lingura de lemn pentru a iesi din ea toti samburii. Se aseaza feliile de portocala, se pun peste ele mierea si samburii de rodie. Se pot pune si fulgi de migdale, rumeniti usor intr-o tigaie fara ulei! MINUNAT!

P.S. Insasi somitatea a fost foarte impresionata de acest desert!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s