Rulouri de sunca

Va provoc cu un alt aperitiv, delicios, si extrem de simplu de facut. Daca aveti invitati si vreti sa incropiti ceva rapid, sau pur si simplu vreti ceva bun „pentru de dimineata”, faceti rulourile astea de sunca si totul va fii bine…si bun!

Ingrediente:

  • un catravete de salata (fabio, din acela lung)
  • 250 g branza proaspata de vaci, cat mai grasa
  • 2 linguri mustar cu boabe
  • 0 lingura marar tocat fin
  • 8 felii dreptunghiulare de sunca (gen sunca de praga)

Castravetele se curata se taie pe lung, pe jumatate. Se scot semintele. Apoi se mai taie tot pe lung in 8 fasii groase aproape 1 cm.

Se amesteca intr-un vas branza cu mustarul si mararul. Se repartizeaza cate 2 linguri de pasta de branza pe fiecare felie si se intind cu grija, pana la margini. 

rulouri cu sunca aperitiv rulouri cu sunca aperitiv rulouri cu sunca

Pe latura mica a fiecarei felii de sunca se pune cate o fasie de castravete, taind capetele daca sunt prea lungi. Se ruleaza feliile de sunca si se pun la rece 20-30 de minute. Cand s-au racit bine se taie in 4 bucati egale. Se pun pe platou si se servesc. Pofta buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s