Spaghete all’aglio e peperoncino

dieta cu fructe

   Suna complicat, dar este extrem de usoara…daca ai ce iti trebuie. Mai exact spaghete all’aglio e peperoncino. Sunt niste spaghete rosii la culoare, in compozitia carora se gaseste usturoi si chilli (da, sunt picante). Eu le-am luat din Auchan, marca lor, si au fost ieftine (in jur de 3-4 lei). Arata asa:

spaghete al auglio e peperoncino 001

   Si le-am preparat astfel: am topit la foc mic niste unt (nu va zgarciti, asta o sa fie sosul), si am pus in el 4-5 frunze de busuioc proaspat (cred ca merge si uscat daca nu aveti proaspat). Le-am lasat pe foc pana au inceput sa se inmoaie si sa se schimbe la culoare, adica 2-3 minute. Puteti pune si niste piper macinat. Le-am lasat de o parte, si am calit niste ceafa de porc crud-uscata (puteti folosi orice mezel va place – kaizer, speck, prosciutto, etc.), taiata cubulete. In tot acest timp am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

   Cand s-a calit carnita, se pun peste pastele scurse bine, si se amesteca pana cand toata compozitia este incinsa. Se pune in farfurii, se stropeste cu untul topit, in care s-a pus busuiocul, se presara parmezan dupa gust, si se pun frunzele de busuioc prajite, deasupra. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s