Quesadillas

dieta cu fructe

   Un preparat mexican traditional; daca va place cascavalul topit in cantitati mariiii, asta e pt voi. Desi ingredientele pot varia, baza o constituie lipiile tortillas, le puteti cumpara sau face in casa ca aici, si cascaval, mult cascaval (sau branza). Pe langa astea eu am pus carne de pui fripta pe teflon si condimentata cu boia si chimen. Apoi taiata marunt, ca la shaorma. Pe langa carne am pus si ardei gras taiat foarte subtire, fasole rosie in sos de chilli si ceapa taiata fin.

   Se pune lipia intr-o tigaie de teflon, pe jumatate se pune cascaval, apoi restul ingredientelor, si iar cascaval peste ele. Se indoaie, si se lasa 3 min pe partea asta. Se intoarce si se mai lasa 3-4 min. Tortillia trebuie sa se intareasca si sa devina crocanta. Se mananca cu mare mare pofta.

   P.S: daca aveti rosii proaspete, puneti si din alea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s