Pulpe de pui pe pat de cartofi

dieta cu fructe

   O reteta foarte gustoasa! Am mancat-o alaturi de un cidru frantuzesc! Tres delicieux!!! A, in plus este si foarte simpla.

Ingrediente:

  • pulpe de pui
  • cartofi (cantitate egala, in kg, cu pulpele de pui)
  • o capatana de usturoi
  • morcovi (intre unu si trei, in functie de cantitatea de cartofi)
  • condimente dupa gust: obligatoriu sare si piper

   E nevoie de o tava, care se unge generos cu ulei; de fapt nu e chiar uns, este mai consistent de atat, e un strat subtire de ulei. Cartofii taiati cubulete se intind in tava si deasupra se pun morcovii taiati rondele. Se pune apa cat sa NU acopere cartofii, sa fie aproape de limita.

   Pulpele de pui se freaca bine cu sare, piper si condimente (boia, cimbru, nucsoara, condimente chinezesti, amestec de condimente pentru pui – voi alegeti ce va place si in ce combinatii si in ce cantitati – atentie totusi la amestecurile gata facute, pot avea deja sare). Se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Se baga la cuptor, la 190 de grade, 50-60 de minute, pana sunt bine patrunse. Pe la jumatatea intervalului se intorc. Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s