In zori de zi!

Nu stiu cum sa incep! Este un mod ciudat de a scrie un blog. In fapt, acest post a fost scris nu la calculator, ci pe o coala de hartie, in timpul unui examen.La „Transporturi marfuri”.De ce am scris un astfel de „blog de hartie”? Foarte simplu! Am o servita la mine si trebuie sa ma fac ca scriu ceva pana se termina examenul si dau servita. Rup putin firul povestirii.Tocmai am aflat ca de saptamana viitoare incep restantele. I’m fucked! Sa revenim. Cum spuneam, trebuie sa ma fac ca sunt destept si am invatat. Langa mine, Marinescu (un prieten cu care soarte cruda ma facut si coleg de facultate) e in aceeasi situatie.Doar ca el nu scrie mai nimic.Se vaita de restante.

In fata mea un….specimen.Mai exact spatele specimenului.Mare, gras, probabil si asudat, tricou negru, sintetic, mulat (da bine pe „bidon”) si pe spate, la piece de resistance, din paiete albe si aurii scrie: Casino Royale.Aceleasi imagini le pot vedea si in alte banci, nu numai in fata mea.De mult au devenit o categorie aparte de oameni. Romanul cel mai popular in zilele noastre, „taranul de oras”.Dai peste tot de el. Vocabular redus, haine cu imprimeuri specifice, de obicei de prost gust ( Harrison, De puta madre, gigolo 69, mafia, etc), freza struto-manelistica si probabil respiratie urat mirositoare. Mergi pe strada, e acolo.te duci la facultate, e acolo. Intr-o institurie publica, e acolo, cateodata chiar in spatele ghiseului.Te uiti la TV, e acolo. La naiba omule, mai lasa-ma putin in pace. Ma sufoci cu prostul tau gust si citch-ul ce-l reprezinti.Am ajuns o tara manelizata. Si nu ma refer la curentul muzical ci la brand-ul pe care e reusit sa-l puna asupra unei categorii de oameni.Poti asculta, manele, house, rap sau rock.daca esti un incult fara pic de bun simt, tot „manelist” te numesti. Sau, cum imi spunea cineva odata (hey Mari) „manelar” , care se pare ca este mult mai rau.

Si asa imi vars frustrarile in timpul examenului. Examen la care desi „profa” este „de gasca” si ne lasa sa copiem, manelarii nostri tot vad de cuviinta sa faca scandal.

Dar au iesit si lucruri bune.Am luat un examen, am scris un post la blog si am revazut-o pe Gabi, o colega de liceu cu care am ajuns si la facultate si care in timp mi-a ajuns prietena (a nu se intelege iubita – la anu se marita – casa de piatra).Imi era dor de ea.A cam slabit! Ar trebui sa se lase de serviciu.Dauneaza!

Ce sa mai! o dimineata fructuoasa.La cat mai multe!

Anunțuri

Un gând despre “In zori de zi!

  1. la mine metoda asta cu scrisul de orice pana dai servita se cheama „Scufita Rosie”, si asta din simplul motiv ca odata am inceput sa scriu cat imi aminteam eu din poveste, ca sa nu vada profesorul ca as sta degeaba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s